/ Contact

Velkommen til mine nye WEB-sider. De er forsatt under oppbygging og om du leter etter noe av det som var på mine gamle sider finner du dette her.

Jeg arbeider med mang ulike uttrykksformer innefor billedkunstfeltet. For tiden veksler jeg mellom grafikk (hovedsakelig tresnitt) og maleri.

maleri 1Viktige deler av mitt virke er også som Kunstkonsulent for KORO,  og som Internasjonal Vice.President i billedkunstnernes internasjonale NGO International Association of Art. IAA/(AIAP (Unesco)

Til høyre er det siste maleriet 100×70

Andre bilder fra samme serie finner du her

De siste årene har motivkretsen utvidet seg og mennesker har fått en viktig plass i mine bilder. I en serie med «dialog» bilder har jeg forsøkt å visuelt utrykke menneskers relasjon til hverandre. Gjennom farger, strukturer og ulikekonstellasjoner av en eller flere figurer ønsker jeg å visualisere menneskets grunnleggende behov for å forholde seg til andre og for å bli sett av andre. Det fokuseres på både den indre og den ytre dialogen.

Behovet for en indre dialog, for å finne sin egen personlige balanse, og den ytre dialogen, som forutsetning for å ta imot og være tilstede for hverandre.


Nyheter:

International Executive Committee Meeting and Regional conference for IAA in Seoul, Korea

Den første uken av desember 2014 ledet jeg, som visepresident, det internasjonale styremøtet for IAA i Seoul, Korea. Samtidig ble det regional møtet for Asia og Pacific avholdt.  

International Art Meet in Pilani, Rajastan, India

invited by the Indian artist Babita Das I participated in the International Art Meet in Pilani, Rajastan, India from August 11th till 16th.

«Nordisk Innblikk» i Schloss Glücksburg, Orangerie,Tyskland, 24.mars til 9.april 2013

Utstillingsåpning søndag 24.mars kl 14 Nordisk maleri og grafikkutstilling med kunstnerne Stefan Bannow, Arild Heimen, Emmy Lund, Grete Marstein, Wendelmoed Van Der Veen, Frans Widerberg, Nico Widerberg,

Nordisk Innblikk 8. – 16.mars Gulsvik, Flå (Hallingdal)

Jeg er representert med arbeider på utstillingen Nordisk Innblikk 2013 Maleri, Grafik Deltegende kunstnere er: Emmy Lund – Grete Marstein – Ann Kerstina Nielsen – Wendelmoed Van Der Veen – Stefan Bannow – Jari Dolberg – Arild Heimen – Nico Widerberg – Frans Widerberg Gulsvik Gamle Skole, 8. – 16. mars 2013, Åpent dagligt kl. […]

On the right track

Utstillingen «Når alt går på skinner – On the right track» åpnet i Trygve Lie Gallery i New York 2. mai 2013. Utstillingen er kuratert av Irene Christensen og Grete Marstein og ble først vist i Galleri Schaeffers Gate 5 i Oslo i oktober 2012.